Hvis du gerne vil have et prefix, dvs at de føl du får i fremtiden alle sammen hedder det samme til start eller slut – f.eks. Solvangs XXX, så skal du søge om at få dette prefix.

Et prefix kan kun være et ord – og der skal være minimum 3 bogstaver i prefixet.
Der må ikke være apostrofer, bindestreger eller mellemrum i prefixet.
Du skal udfylde en prefix-ansøgning. Den kan downloades her:
Download Central Prefix Register formular.

Ansøgningsskemaet har 2 dele, og det er nøjagtig det samme der skal stå på disse to dele, men det er vigtigt at du ikke kun udfylder første halvdel af ansøgningen men også den nederste del.

Ansøgningen udfyldes således:
ALT skal skrives med blokbogstaver!

I wish to register a prefix as listed below in order of preference (Jeg ønsker at registrere et prefix som noteret herunder, i preference rækkefølge)

1st. choice: Her skriver du dit første valg af prefix

2nd choice: Her skriver du dit andet valg, hvis du har et sådan

3rd choice: Her skriver du dit tredje valg, hvis du har et sådan

I enclose my fee of    £: (jeg vedlægger mit gebyr på £) her skriver du 60

Payable to: (betalt til) her skriver du The Fell Pony Society

B: skal ikke udfyldes

Name, address & telephone of principal owner: Her skriver du dit navn, adresse (husk DENMARK tilsidst) og telefonnummer (husk +45 inden nummeret)

Additional co-owners: Hvis I er to der skal registreres som ejere af dette prefix, skal I skrive kontaktoplysningerne på den 2. person her.

Signed: Her underskriver du

Date: Her skriver du datoen for underskrivelsen

Næste halvdel af papiret er det samme, og udfyldes som ovenstående.

Når du har udfyldt ansøgningen, sender du den med posten til The Fell Pony Society i England.
Husk at sende penge med til dette – her kan du vælge at vedlægge check eller at overføre via netbank til deres konto.
Se priser og konto nummer – under ”Priser, adresser og medlemskab af moderforbundet”
Her finder du også adressen til The Fell Pony Society.
Du vil efter et stykke tid modtage et certifikat fra The Fell Pony Society i England med dit prefix på som bekræftelse på dit ejerskab af navnet.